Blogia
Tichondrius, el señor del terror, os da la bienvenida.

Informe

La sida:

El sida es una enfermetat de transmissió sexual que be de la família dels retrovirus que es una espècie de enfermetat causant de quasi tots els càncers que ha hagut en tot el mon.
Això a fet que els científics s’hagin estimulat per descobrir el causant de les malalties.

El sida es transmet o be per actes sexuals o per la sang. Això fa que la gent tingui mes por a fer actes sexuals que abans, perquè no se sap si la teva parella o te i fa que no et vulguis acostar a ella.
Hi ha tractaments per a la sida però només alguns son eficaços.
Per saber si es te la sida hi ha uns tractaments serológicas que són anticossos si hi ha sida fan que el cos respongui diferent. Alguns tractaments que hi ha fan que els anticossos dormen de alguna manera el VHI no es pugui reproduir durant un temps determinat i així es va fent durant tota la vida del noi/a però això si la persona tractada no pot tindré relacions sexuals durant la seva vida perquè sinó l’altre persona estarà contagiada.

Les persones que estiguin contagiades pel virus i vulguin tenir relacions sexuals han de fer servir el preservatiu perquè de moment es l’únic mètode anticonceptiu que serveix per detenir el contacte entre els dos aparells reproductius per dir ho d’alguna manera. La seva precaució es d’un 90%.
Hi ha pocs científics que estiguin encara estudiant els orígens del sida perquè hi ha que diuen que procedeix del mico però això a fet que hi hagi molta disputa.

Webs: google: http://www.ctv.es/USERS/fpardo/home.html

Los accidentes de trafico

Pues que los jóvenes de hoy con la excusa de que “ yo soy mejor “ beben alcohol o se drogan y cogen el coche y ala a conducir y claro ya sabemos como acaba o con ninguna muerte o con muchas muertes y puede pasar lo peor que atropelle a alguien por eso el gobierno esa normativa de el carné por puntos. Y hay mucha gente que se queda sin carné por eso. Aunque haya menos accidentes no es lo suficiente y el gobierno quiere mas por eso hacen mas leyes. Hay gente que no esta de acuerdo pero la gente se tiene que enterar de que con estas leyes estaremos mas seguros y podremos vivir mas tranquilos.